Tips: rambut lembut menawan

bagi sesiapa yang ada masalah rambut kering, tidak bermaya or kusut, saya cadangkan anda untuk gunakan Loreal Smooth Intense Anti-Frizz Serum. serious benda alah ni sangatlah best!

bayangkan, dalam satu situasi di mana rambut anda menjadi sangat kusut & susah diurus. tapi bila sapu ubat ajaib ni, serta merta masalah tadi selesai. tambahan pula, rambut menjadi lebih lembut daripada biasa. woot! haha. 

ini berdasarkan pengalaman laahh. saya dah try leave on conditioner yang lain. semua pun hampeh tak best langsung. to me personally, Loreal yang paling best. oh, and terpulang pada korang semua, nak botol warna apa. sebab dia ada banyak choices, Anti-Frizz, Hair Repair & so on. 

ubat ajaib ini boleh didapati di farmasi farmasi berdekatan anda. selamat mencuba! :)


tak mahal pun. ;)

4 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Walalala~

Dah jadi duta dah eh?

XD

Nana said...

HAHA. lama dahhhh xD

MiSs aNySs said...

pkai conditioner hari2 ckup dh XD

Nana said...

ini alternatif lainnn ;)