tangkap gambar? memang hobi.

yay! esok mahu pulang ke rumah. yay yay yay! tak sabar nya nak peluk cium mak abah. tak sabar nya nak bergurau senda dengan adik Syakir. tak sabar nya nak suap Garfield makan. tak sabar nya nak picit picit Ginger. aaa! rindu semua. :')
_________________

just like i posted in my previous post (baca: apabila bakal jurutera cuba nak jadi Da Vinci), hari ini ada sambutan Maulidur Rasul dekat Kolej Siswa Jaya. & yes, memang start pukul 7 pagi. semalam pun tidur pukul 3 pagi. memang best bila kena bangun awal. best. betul. memang best. -____-

this is my second time join perarakan. sebab dekat sekolah menengah dulu pun dah pernah buat dah. tapi this one is a lot more meaningful lah kot? sebab penduduk setempat pun join perarakan jugak. serius ramai gila orang. memang tak sangka boleh ramai macam tu. haha. comel lah semua. :D








my friends & i pun excited je masuk perarakan ni. tangkap gambar? hmpfh. tak payah cakap. bukti ada dekat atas ni, mereka semua memang pantang nampak kamera (ceh! cakap orang). lepas dah penat berjalan jauh gila, masing masing kebulur tahap tera. Fafa bawak pergi kedai mamak Al-Ehsan. dekat dekat sini je. haha. this is what i ordered. because tengok kawan kawan lain makan macam sedap. HEE. (KAM, bukti i boleh makan dekat kedai mamak okeh? HAHA!)



oh oh ohhh! && for lunch, ktorg makan dalam dulang. aww. lama sungguh rasanya tak makan dalam dulang. rinduuu. :') 




malam ni ada program lagi. pukul 11pm baru habis segala benda alah. fuh! penat kot. nana, esok bangun awal. nak balik rumah naik Ferrari. woot! tak sabar. 

lama tak pakai high heels.

6 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Hehehehe.

Kenapa KAM ingat kamu tak boleh makan kat kedai mamak ke dik?

Apa pun, eceh, beliau nak gak tunjuk makan dalam dulang~

Weee~

P/S : I miss U around.

Nana said...

dia ingat saya tak boleh makan mamak. HAHA. dulu siap tanya lagi kot kak. xD

aww. i miss u too lah! :)

Nurul dot..dot..dot... said...

huhu nurul pun join berarak^ ^..nampak nana kat sebelah je..tapi budak2 archi pun sibuk amik gambo je huhu..
entry on perarakan maulidur rasul:
http://nuruldotdotdot.blogspot.com/2011/02/penat.html

Nana said...

lahhh. kenapa tak tego? =.='

sophie said...

Penat sgt berarak td!! Tapi best kan?hehhehe

Nana said...

betul betul. penat. tapi best ;)