Simposium Dilema Melayu - full rehearsal

minggu ni & minggu depan teramat sangatlah busy. kenapa banyak sangat program eh? haha. tak boleh balik lagi laa jawabnya.
________________

pukul 3 pagi baru masuk bilik. fuh! itu pun sebab mintak izin nak buka contact lens. if tak, memang duduk bawah sampai ke Subuh. lepas ni pun kena turun balik. ada Universiti lain pulak nak datang. kena uruskan penginapan dorg. UTM Skudai datang around 5am. hee. tak sabar. kan best kalau KAM pun ada jugak. haha ;P

tadi pergi ke PWTC, suatu pengalaman yang best. serius. walaupun setakat full rehearsal sahaja, tapi macam, saya dah dapat rasa aura majlis tu untuk esok. honest cakap. tengok montaj dia pun, rasa sebak dalam hati. aturcara program pun best. orang orang yang datang pun hebat hebat belaka. saya dapat tengok macam mana di sebalik tabir program ni. && paling menyeronokkan, saya terlibat sekali. & like a cherry on top, terpaksa kerja sehari semalam without tidur sebab nak uruskan penginapan orang orang dari IPTA lain. hari ini dalam sejarah hidup nana. takpee. pengalaman. HAHA. 





sangat tak sabar untuk pagi ini. :)

5 comments

sophie said...

Lg aktif kat U memang dpt kumpul byk pengalaman! NICE

Zakwan Zainal said...

menarik!!

Nana said...

kak sophie: haha. yeahh. byk sgt pengalaman. ;D thanks.

zakwan zainal: menarik memang menarik. :)

LORD ZARA 札拉 said...

Woot!

Seronok tu!

XD

Nana said...

seronok dan penat tapi berbaloi :)