setelah 2 minggu,

sekejap lagi nak bertolak pulang ke KSJ. tapi sebelum tu kena ambil Syafa dulu. kita balik sekali kan Syafa kan kan kann? haha. 
_________________

seronok betul balik rumah. dapat main dengan Garfield & Ginger, dapat sembang lama lama dengan mak, dapat tengok tv & macam macam lagi lah. TAPI, paling best sekali bab makan lah. woot! boleh makan tak ingat dunia wo. tadi pun mak suruh habiskan ice cream satu bekas. sebab dah tak ada orang nak makan. melompat lompat pergi ke dapur sambil gelak macam orang gila. no, seriously. :D

siang tadi ada pergi wedding kawan abah. di Pusat Komuniti Bukit Damansara. pelamin dia simple je, tapi cantik. gabungan warna pun menjadi. aww. KAM, nanti kita nak warna apa? HAHAHA! tettt. tolong jangan fikir lagi nana. =.='



pengantin yang sangat comel!

door gift yang dorg bagi pun best. Hershey's Kisses kot! ada 6 dalam tu. perghh. rasa macam nak mintak lagi 10 kotak. Kisses sedaaaaaap. favorite okengg. apart from Ferrero lah. hee. :D nana pakai apa pergi wedding? mestilah baju kurung. :)
balik ke rumah, teka jumpa apa? binatang binatang ini sedang terbongkang tidur. dahsyat sungguh Ginger! mimpi apa entah? 
-__-

they're the best.

4 comments

sophie said...

Bagi Kisses? kalo Ferero Rocher kan agi sedap..hehehhe

Nana said...

haha. ferrero pun dah pernah dapat dah. ;D

LORD ZARA 札拉 said...

Walalala~

Terkangkang itu kucing~

XD

Nana said...

kan? haha. dahsyat sungguh!