saya suka pergi kelas. hari hari saya pergi kelas.

tahap kerinduan pada mak semakin meningkat setiap hari. ish. kenapa ni? maybe sebab tak balik rumah minggu ni kot. wuu. mak, kakak rinduu. :(
_________________

hm. honestly. if kamu semua pergi kelas pakai apa je? okay fine. tak payah jawab.

ini pakaian harian saya if nak ke kelas. T-shirt + Jeans + Shawl + Selipar. simple je. malas nak lebih lebih. yes, i repeat, MALAS. muka pun sememeh je. kadang kadang bedak pun malas pakai. boleh tak? haha. sebab, ye lah, kita pun dudukk je dekat atas kerusi mengadap lecturers. bukan ada siapa nak tengok. lagipun, nak pergi kelas jeee. lain lah if nak keluar mana mana or pergi apa apa function ke. memang akan bersiap 4 hari 4 malam lah kann. ehem. :D

siapa yang kenal, tahu lah saya macam mana. masa MINIMUM yang diambil untuk bersiap. maksimum tak payah cakap lah. nak ulang lagi ke? 4 hari 4 malam. teehee.

oh. ini gambar buat suveying (field work) siang tadi. kata ketua kumpulan yang hebat, segala benda berat berat biarlah saya yang bawak. padahal tangan nak patah dah usung benda alah ni. =')

oh. semalam jugak ada Annual General Meeting 2011 Kelab Kaunseling & Kerjaya UTM International Campus, KL. disebabkan baju baju yang lawa semua dah letak dekat rumah, baju lama mak jadi mangsa untuk dipakai ke AGM tu. sebab apa? sebab maaaaalas nak melawa. yang sebelah kanan itu Syafa. :)
kenapa muka macam budak budak? =.='

9 comments

MiSs aNySs said...

lwa lah tu. heheeh i lgi slekeh pi class

Nana said...

lawa ka mcm tu? HAHA. buruk gila kot. baju,seluar semua yg lama2. :D

.anies. said...

nana, if im not mistaken itu syafa kan? kirim salam dia kalau betul. hihi :D

ifah said...

ok lah tu. janji berbaju... huhu

ifah said...

ok lah tu. janji berbaju... huhu

LORD ZARA 札拉 said...

Ceh!

Dah comel dah tu.

Gigit karang.

P/S : Baru balik kem dengan muka lebih hitam dari biasa. Yeay!

Nana said...

anies: iyee. itu syafa. okeh insyaallah :D

kak ifah: hahah. OKEHHH :P

kak zara: comel apanya? =.='
whoaa baru balik kem? pastikan putih cepat2. haha

Syukri Hakimi said...

oh yg sebelah kanan tu Syafa ke..?? huhu..nk kenal boley..?? :D

Nana said...

HAHAH! kenapeeeee?