sama macam Yuna?

cuti dah nak habis. esok malam dah kena balik KSJ semula. huwaa. tak nak balik boleh tak? buat kelas jarak jauh kee. ehek. *tampar diri laju laju*
_________________

disebabkan selalu sangat dah makan western food lah, fast food, local food, italian & all sorts. so, untuk lunch kali ini, mak & abah bawa ktorg semua ke suatu tempat yang belum pernah ktorg pergi. saja ubah selera untuk makan something different daripada selalu. tempat pilihan?

Restoran Zam Zam Arabic Food



woot! makanan dia sangat sedap. tempat pun cantik. sangat besar dan luas. dekat Seksyen 9, Shah Alam. dekat dekat dengan Plaza Masalam. :) oh. and if ada sesiapa yang nak jamu mata pandang pak pak arab, meh la datang tempat ni. waiter dia semua arabic wooo. tak gheti cakap melayu kot. kena speaking sikit. haha. pegi lah sana. pegi lah pegi lah. kot kot lah ada yang tersangkut dekat korang. wakaka. :P

we ordered Lamb Mandy & Chicken Mandy. & salad tu tah hape nama dia pun tak ingat. abah dah lapar sangat. tak sempat nak tangkap gambar time dia still lawa. T_T


Mango with milk, Banana shake & Honey Dew Shake. YUMMM!

oh. di sebelah restoran ini juga ada booth booth jual baju, lukisan, tudung & segala macam. so, mak sebagai seorang perempuan pun pergilah tengok (eh tak ada kaitan). saya juga tumpang dua kaki. tapi tak beli apa apa. sebab nanti KAM marah asyik shopping je. HAHA. :P

lepas makan, ktorg pergi Carefour, nak beli barang sikit. & sementara mak & abah nak cucuk duit dekat ATM, saya pergi masuk satu kedai kasut ni. tengah tengok tengok kasut, tiba tiba ada budak kecik tengah nak tangkap gambar saya. dalam hati kata, "eh apehal budak ni tiba tiba?". lepas tu lari pergi area lain pulak dalam kedai tu. then dengar dia cakap dengan kakak dia kot, "kakak tu cantik kan! dia macam Yuna."

weh. terus tak boleh nak concentrate tengok kasut. keluar dari kedai tu, sambil gelak gelak terus cari mak. bagitahu dia apa jadi sambil gelak kaw kaw. memang tak lah! nak sama macam YUNA?! jauh panggang daripada api. =.='
gelak tak ingat dunia bila keluar kedai.

6 comments

Ilidina.. said...

the lamb and chicken looks delicious..hehe..

Nana said...

memang sedap. serius. pergi lah try :)

aya said...

yunaaaaaaaaaaaaaaa! :}

Nana said...

haha. nanaaaaaaaaaaa lah. :P

LORD ZARA 札拉 said...

Yuna tu seh!


Ha ha ha~

Nana said...

perli ke apa hakakkk? haha. :P
mmg tak lah. xD