one thing at a time

okay, menari tarian zapin tersangat amatlah susah. fine, finee. sakit kaki, sakit jiwa dan raga. PENAT WEH! nampak je senang. tapi best, TAPI tak nak buat dahhhh. wuu. T_T
_________________

oh. sekarang sangat busy dengan tests. memanjang nak ujian. haihh. menci! haha. 3 down, 1 more to go. err. wahai prof prof sekalian, sila tanda kertas saya dengan senyuman sampai ke telinga ye, takmo kerut kerut dahi okeh? okeh. *tampar diri laju laju*

disebabkan sekarang sangat busy dengan ujian, so masa untuk mengupdate blog sangat kurang. sebab apa? sebab kemalasan melanda diri. BIG TIME! nana kena belajar. nana tak boleh online je. nanti abah marah. nanti mak marah. nanti nana sedih. tak nak tak nak tak nak. >.<

by the way, berita tergempar! Kolej Siswa Jaya banjir. kasihanilah kami. tolong kami, bantu kami, anak anak yatim piatu. jadi, tunggu apa lagi? sila hantar pasukan penyelamat untuk kami ye. oh! kepada pasukan yang membawa bekalan makanan, sila datang dengan makanan baaaanyak banyak. sebab perut saya besaaaar. HAHA.
basah kuyup naik bas.

4 comments

Nurul dot..dot..dot... said...

telah melalui zaman yang hampir serupa..hahaha nak tengok kitorang berzapin?
klik entry ni:
http://nuruldotdotdot.blogspot.com/2011/02/bila-bakal-architect-menarivideo-entry.html

Nana said...

haha. korg pun sure pernah buat jgk kn? xD
terbaikk lah ;P

LORD ZARA 札拉 said...

T____T

banjir?

Nana said...

dahsyat gila kan? xD