kek buat yang tersayang,

untuk kelas koku, iaitu senitari, saya & kawan kawan lagi 3 orang kena buat tarian jora jori. WOH! gila ka? er err. insyaAllah saya cuba ye cikgu. >.<
_________________
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!
hari ini birthday si dia. tak sangka cepat sungguh masa berlalu. teringat lagi, 16 Feb 2010, saya wish dia 'Happy Birthday' masa dalam flight MAS, balik ke Kolej Matrikulasi Kedah. siap dengan present dalam tangan. masa tu still kawan baik lagi. sekarang? dia buah hati pengarang jantung sayeeee. hihik. malunyeeeww. tapi tapi, si dia jauh di UTM Skudai. saya di UTM KL. tapi, walaupun jarak kami jauh, dia sentiasa di hati. ceyyy ayat! HAHA. apa & bagaimana saya wish, biarlah ktorg berdua je yang tahu. heheh. :)

so, sempena hari lahir beliau, i've decided to make him a cake. yes! make ye. bukan bake. MAKE. haha. aww. sayang, sweet tak i? HAHAHA. minggu lepas saya dah buat kuih guna tanah. minggu ni, saya buat kek untuk KAM menggunakan simen pulak. okay tak sayang? makan tau kek simen i ni. wakakakaka. xD



betapa tekun & gigihnya saya buat kek untuk si dia. dengan penuh kasih dan sayang owgehhh. hahaha. tak kisah langsung walaupun tangan kotor. sebab apa? sebab saya sayang awaklah Encik KAM! saya buat ni untuk awak tahu? :)

final result?
TADAAAAAAAA!
dah siap kek simen teristimewa untuk si dia. mana ada orang lain buatkan kek untuk yang tersayang menggunakan simen. ada ke ada ke? adeeee? HAHAH! 

nanti kamu balik kita pergi beli hadiah 
& makan kek betul ye. :)

6 comments

LORD ZARA 札拉 said...

SUmpah sweet gila!
Woot!

Perbuatan ni la sweet, kek simen tu kena letak icing dan fondant skit bagi sweet. Tapi takpe, dah cukup terbaik la ni!

Kih3

Buat KAM, meh Kak Zara ucapkan HAPPY BIRTHDAY yang ke, ok la, tak nak tulis yang ke berapa. XD

Jaga diri baik2.
Study elok2.
Jaga Nana elok2.
Er, Kak Zara g Skudai boleh jumpa ke?

XOXO

Daaa~

Nana said...

haha. thank youuu :)

panda putih said...

sumpah post ni sgt cute ;)

Nana said...

ahaha thanks ;)

soleheen_D said...

bila la org nk buat kn sy kek..tp xnk r kek kat ats tu...bahaya..hha xD

Nana said...

haha. boleh try if nk makan :P