I Love Bazaar.

hari ini mahu pergi kenduri kahwin bersama kawan kawan UTM. siapa punya? sila baca entry weddings! my favorite.. haha. ohh i cant wait to dress up! hee. :D
_________________

hari Sabtu nana buat apa dekat rumah? eh tak. tak duduk rumah pun. seharian saya keluar dengan adik bongsu, Syakir. nak pergi sorang, mak tak bagi. nak suruh mak teman, dia nak masak makan tengah hari. Syakir jadi mangsa. upah apa? Coolblog satu, cukup lah. diam terus. HAHAHA!

okay wait. nak confess something ni. saya dah lameeeeeeeeeeee sangat tak keluar duit untuk beli barang barang keperluan. *tampar diri laju laju* ayat kena betul. dah lameeeeeeeeeeee tak keluar duit untuk SHOPPPINGGG! hahah. so memandangkan I Love Bazaar ada dekat Subang Parade semalam (sabtu), so, apalagi? shopping sakan weh. serious. beli shawl, beli rantai, beli inner. semua pun murah murah. boleh tawar menawar lagi. rasa macam nak pergi lagi je. tak cukop! haha.


EH WAIT!

kata kak anys, event ni memang akan ada lagi. tapi bulan 3 nanti. alaa, tak lama je. hee. tak sabar tak sabar. oh by the way kak anys, sorry ye tak dapat nak jumpa. kena rushing lah. siapa suruh lambat?! heheh. tak jumpa kak anys, tapi terjumpa kawan lama sorg ni. ktorg kenal dari tadika lagi. main pasir sama sama, main masak masak, main barbie lahh. main baling selipar pun ada. jiran je kot nii. aww. ehem. student medic okehh. :)
contact lens tertinggal dekat kolej. 
nasib baik spec bawak. -___-

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Kalau tak bawa spek, haruslah meraba nak beli barang~

Kih3~

Nana said...

betul. tu pun nasib baik spec tak tinggal >.<