favorite part of the day

esok pagi kelas cancel. HEEE. terima kasih prof. you're the best lahhhhh. HAHA. :P
_________________

we've been excited about this weeks before. 

"jom pergi kenduri anak Prof Sabariah! jom jom. nak tak?" 
"wehh. aku nak pergi. nak tengok. jom?" 
"siapa lagi nak pergi? aku okay je. drive je."
"nanti wedding anak dia minggu depan pun kita pergi jugak nak? nak tengok rumah dia!"
"jom jom! siapa lagi nak pergi?"

told you we were excited. ha ha. -____-

macam biasa, perempuan of course akan bersiap lama. kan kan kan? (er. especially me). TAPI untuk hari ini, budak budak lelaki yang lambat & ktorg yang kena tunggu dorg siap. mengalahkan perempuan! hmpfh. hahah. oh, to be honest, sepanjang experience bawak kereta sendiri, this is my first time ikut konvoi ramai ramai dengan kawan. okay, tak lah ramai sangat hari ini. 3 kereta je. but still, it was A LOT OF FUN! hee.


nasib baik Din tahu jalan, so ktorg pun ikut bontot kereta dia saje lah. heh. thank you Din! oh oh ohh. &&& today was my first time masuk kawasan UIA Gombak. iyee. saya tak pernah masuk lagi. sebab tu bila masuk, jakun habis weh. "wahh! lawa gila!" "OMG! besarnya." "kan best if ktorg punya kawasan pun macam ni. dekat Skudai mesti besar mcm ni kan?" kesian Sarah terpaksa melayan. xD


(eh. ada senduk dalam dalca!) xD



(rombongan 1-SAW UTM. hee)

abah, mak & adik Syakir pergi ke Putrajaya. ada wedding yang tersangatlah grand dekat sana. huwaa! ikutkan hati mahu ikut. tapi sebab dah janji nak pergi UIA dengan kawan kawan, tak apeee lah mak. :')
abah kata, "nanti untuk wedding kakak, tempah dewan dekat Putrajaya lah jugak."
iyeee lah abah tu. 

4 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Kalau tempah kat dewan, tak dapatlah tengok rumah makcik Surati.

T__T

kenapa pengantin tu macam pernah ku lihat ya? (sambil fikir2)

Dan ya, banyaknya makanan. Jamah semua tak?

Nana said...

HAHA! tak yah tengok punnnn :)

hm? pernah nampak? haha. entoh :P
er. tak takkk. mkn sikit je.

LORD ZARA 札拉 said...

Tak payah tengok katanya...

Baik, merajuk.

Hmmpphh~

Nana said...

eh? bukannnn. bukan tak payah tengok. hahah. maksudnya takde benda yg nk ditengok pun. >.<