dinner for 4

Garfield & Ginger, bila kakak balik rumah je nak menggedik melebih eh? nak manja manja konon. Garfield minta disuap makan. Ginger minta dibelai belai. =.=' nasib baik lah korang comel. if tak comel, takmo kawan. :D
_________________

(sila tarik nafas dalam dalam & baca dalam satu nafas) :P

okay, seriously, apa je yang ada dekat Empire Shopping Gallery di Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan yang sampai ramai gila orang sehingga kan nak cari parking pun susah gila lepas tu kena pusing pusing pusing banyak kali sebab dah berjanggut tunggu? like, seriously!

(dapat? ahaha.)

haihh. tak faham betul. hahah. to me, Subang Parade & Empire cuma okay if nak shopping barang sikit sikit je. if dah maaalas sangat nak pergi tempat lain, situ lah last resort. saya selalu if pergi Parade or Empire tu untuk keluar makan dengan family. & yes, memang dah dapat agak, tadi abah nak bawak keluar makan & tempat yang dipilih, Empire. haha. selalu pun pegi situ situ je. tapi kedai lain lain lah. untuk malam ni, ktorg makan di TARBUSH. makanan ala ala arab. (haritu dah makan dekat Zam Zam, arabic food jugak (baca: sama macam Yuna?) >.<)






the food was great. memang sedap. & harga pun tak lah mahal sangat. kenyang pun kenyang. presentation dia pun bagus. overall, TARBUSH okayy lah. 6 out of 10.
suka cuba makanan baru. 

5 comments

nurul_diya m. nor al-haj said...

sedapnyerr..=)

Nava.K said...

Empire is full of places to eat, I am trying to cover since I work nearby, have check out Serai, Chillis and just 2 days ago Sao Nam plus Oli oli which I already at summit. check out at www.nava-k.com

Parking - its always a problem, esp lunch time.

Nana said...

diya: sedaaap. pergi lah try :)

nava.k: oh alright thanks a lot. ;)

LORD ZARA 札拉 said...

Tak gemuk takpe woo~

Ni daku dah stop dah buat benda2 gini. Tapi, cuma-cuma, nanti bulan Julai, kena bersedia sebab ada orang nak balik, kena teman dia makan.

Sobs.

Nana said...

tak gemuk? iyeee lah tu kak. if byk2 sgt, gemuk jugak. tp so far tak pernah lagi lah xD