between love and friendship

syukur Alhamdulillah, Syafirul sudah pulang ke rumah. kesiann, dia cuti dari rabu-ahad ni je. ehem. SAYA cuti dari AHAD-AHAD. wakakaka. (nak jugakk) :P
________________

okay, two words:
1. yesterdaywasoneofthebestdayeverbecauseigettohangoutwiththeseawesomepeople.
2. okayfineiamfreakingtired.
itu sahaja buat hari ini. sekian, terima kasih. 
HA HA HA. 

apart from usual, saya bersiap tidaklah selambat mana seperti selalu. its a big accomplishment okehh? haha. itu pun sebab Fyna & KAM dah bising. Fyna dalam bilik saya, KAM on the phone. FINE! sakit telinga. hmpfh. oh yes, Fyna teman saya bersiap lagi hari ini. hee. what i was wearing?
P & H Fashion | Cardigan Blook | Dress Voir | Jeans Vincci | Pumps 
MANGO | Handbag Bonita | Bangles Unbranded | Shawl

the one thing that i remember the most? KAM kata, baju yang dia pakai ni, dia baru beli & pakai semata mata untuk saya. because i told him i like seeing him in kemeja. omigosh, cair terus. haha. tak payah nak sweet sangat lah? ahaha. :P oh and he kept saying, "you lawa sangat lah hari ni. serious. i suka." memang tak lah. ish ish. T_T










to Fyna, Haziq, Zizi, Khalis, Dza (kawan baru) & err..tak ingat nama (sorry!), thanks a lot for your time. Encik KAM, serius kamu tersangatlah kacak & comel & handsome & comel & kacak (eh?) semalam. i love you, really. thank you for your time jugee. :')
ada orang nampak saya di Sunway Pyramid, tapi tak nak tegur. lain kali tegur okay?

saya tak makan orang. jangan risau.
terlebih friendly ada. HAHA! :')

5 comments

MiSs aNySs said...

pinjam outfit boley? XD

Nana said...

anyss, nak pinjam? haha. meh sini :P

LORD ZARA 札拉 said...

Ok KAM, kamu betul.

Nana memang lawa & cantik amat.
Dia je yg tak nak mengaku.
XD

Misz LollyPink said...

i luv ur dress up!!!!

Nana said...

kak zara: HAHAH! buat lawak la akak. xD

misz lollypink: eh? haha. thanks :)