apabila bakal jurutera cuba nak jadi Da Vinci

mantan Presiden Majlis Perwakilan Mahasiswa UTM Skudai, Johor 2010/2011, akan melangsungkan perkahwinan pada 20 Mac 2011 ni. tahniah buat abang zaki. untung orang yang dapat abang zaki tu ye? haha. kawan kawan saya di UTM International Campus, KL ni dah ramai SANGAT dah yang frust menonggeng. tak apa kawan kawan, kumbang bukan seekor. hahaha! :P semoga perkahwinan tersebut bahagia & kekal hingga ke nafas yang terakhir. amin. :)
(sila click untuk tumbesaran yang melampau)
_________________

Salam Maulidur Rasul buat semua yang beragama Islam. :)

sempena sambutan maulidur rasul ni, kolej saya, iaitu Kolej Kediaman Siswa Jaya akan mengadakan perayaan pada hari sabtu ini. semua orang wajib hadir ye. haha. eh silap. semua warga UTMIC wajib hadir ye. jangan tak bangun tidur pulak! sebab program akan bermula seawal 7 pagi. ini berdasarkan kepada apa yang saya diberitahu lahhhh. if salah, minta maaf ye. hee. :P

so petang tadi, untuk menyemarakkan lagi sambutan Maulidur Rasul ni, ktorg semua dikehendaki untuk mengecat banner. iyee, sama macam time TEMMASYA'10 dulu. best! saya sukeee kerja kerja kesenian ni. sebab tu lah anda akan nampak muka ni terpacak dekat situ. HAHA.

banner yang saya tolong buat ni, adalah banner kongsi. antara semua course degree yang ada di UTMIC KL, iaitu - SAW, SHR, SMI, & SRI (civil engr., human resource, mechanical engr. & industrial design). banner banner lain banyak lagi. tapi, itu persatuan lain pulak. malas pulee mahu menengok dorg punya hasil kerja. sebab apa? sebab saya tahuu yang banner budak budak degree lebih LAWA daripada dorg semua. wakakaka. (buruknya perangai)





hari sabtu tak boleh balik.

8 comments

syafawati said...

AKU FIRST!
*hodohnya perangai*

Nana said...

hahaha. terima kasih syafawati hidayah xD

LORD ZARA 札拉 said...

Woot!
Siap hantar pada Zaki tu~

XD

Takpe...adik beliau yang sama batch dengan Kak Zara masih bujang! Yeay! Yeay! (sangat tak memasal)

Zaki adalah juniorku (even tho umurnya agak lebih) >> Apa pun tahniah kat dia juga~

:)

Oh ya, lain kali meh datang kelas kak zara, tolong cat, lukis2~

Nana said...

hahahaha. kwn2 lain semua terkejut kot saya hantar tu dkt abg zaki xD

eh? boleh boleh. bayar lima kali ganda okeh? :P

niesz said...

cantik nye!ade talent la.. :)

Muhammad Zaki Omar said...

salam...

thanks for the wish..

Muhammad Zaki Omar said...

salam...

thanks for the wish...korang ni very supportive hehe...thanks again...insyaAllah abg takkan lupakan korang semua...kenduri pihak lelaki awal jun insyaAllah...secara lisannya abg jemput nana datang memeriahkannya majlis ini ^_^

hope korang dapat sambut maulidurrasul ini dgn aman dan sejahtera..

senang2 abg jumpa korang kat utmic nti

abg zaki ^_^

Nana said...

niesz: haha. thank you :)

abg zaki: haha. thank you invite! agaga :P btw, of course lah supportive, utk abg zaki kot haha :D

alrightt. salam maulidur rasul jugee. :) ada masa dtg lah kl. hee