11 & 12 Feb yang luar biasa

sudah bagitahu mak yang saya sangat SANGAT rindukan dia. mak cakap, "mak pun rindu juga lah. macam nak suruh kakak balik je. :D" aww. mak, you're so sweet. i love you so much. insyaAllah ada masa kakak vroom vroom balik rumah terus dengan benda alah ni eh. :)
_________________

hari ini kan Cap Goh Meh (betul ke eja?). so, kelas pun tak ada, sebab budak budak cina nak cuti lebih. cehh! haha. tapi bagus jugak lah. ktorg pun dapat merehatkan minda (ceyy konon). terima kasih Wilson, sebab mintak dekat prof untuk bawa kelas hari jumaat ke hari khamis. woohoo! 

so dah tak ada kelas, apa lagi, keluar lahh. wakaka. kereta kuda pun dah setia menunggu. kawan kawan mahu ke Carefour, beli barang. saya pun ada benda nak beli. nak dijadikan cerita, troli yang ktorg bawak hilang. yes, HILANG. lesap begitu saja. entah mana pergi pun tak tahu lahh. ktorg tinggalkan sekejap je dekat tepi, pergi tengok tengok barang yang nak beli, then datang balik, tak ada dah. tak sangka troli pun boleh golek golek sendiri. =')

tergelak gelak ktorg lepas tu. puas cari mana troli tu pergi, last sekali pergi cari troli baru je. barang barang pun kena kutip balik satu satu dekat shelves. haihh. pengalaman yang sangat tak dapat dilupakan. tengah hari, pick up Syafa & Sarah, bawak pergi Wangsa Walk. makan lunch dekat Ayam Penyet. saje, for no reason nak makan dekat luar. Wangsa Walk ni dah macam kedai runcit dah bagi ktorg. muak dah pergi. HAHA. :P

oh. mulai petang ni sampai ahad pagi (11-12 Feb. 2011), saya akan menjadi teramat sangatlah busy. sebab apa? sebab saya terlibat dalam program Simposium Dilema Melayu dekat PWTC (baca: sini and sini).  saya salah seorang Pegawai Khas. kawan kawan lain pun ada juga. ktorg ramai. helloo, nak jaga satu Dewan Merdeka tu owgehhh? sekali dengan semua IPTA, IPTS, NGO, IPG, budak budak sekolah & semua lah. boleh kata, people from all over Malaysia datang to PWTC nanti & ktorg kena jaga. 


nervous jugak nak jalankan tugas ni. bukan ringan okeh? PM kita pun ada, Tun Dr. Mahathir pun ada. his wife jugak. memang orang orang kenamaan semua ada lahh. hee. this is my second time meeting PM & Tun. tapi, ini pengalaman yang tak semua orang boleh dapat. itu yang paling mahal. & sebab itu jugak lah saya join program ni. =') i wonder if my aunty & uncle pun pergi jugak?

sebab tu lah tak boleh balik.

4 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Ok, jealous.

T___T

Sebab masa jumpa Tun M hari tu, tak sempat ambil gambar. Masa jumpa Najib pun tak dapat ambil gambar.

T_____T

Jumpa TPM di majlis kahwin anak saudara dia pun jengah2 dari jauh. Kawan ajak salam dengan pakcik dia tu, segan sendiri sebab takut terminta gaji lebih.

LOL!

Iniamal said...

ayam penyet tue addicted kan makan?
mostly spe yg try ayam penyet lepas tue mesti giler ayam penyet plak

Anonymous said...

aym penyet kt x w.walk pedas la...xbest...

Nana said...

yeah agak la. pedas ;)