ugutan yang membunuh

mak perasan something different in me today. she asked, "kakak kenapa moncongggg je ni?". aihh. no comment please mommy. T_T
_________________

walaupun hari ini mood ke laut, TETAPI tolong mak di dapur tu, sudah menjadi kemestian lah kann. wajib kot. kalau tak, dia akan membebel "kakak meh tolong mak dekat dapur. mak report dekat KAM nanti kang." isk. sungguh kejam ugutan itu. :'(

so today, saya masak daging black pepper. woot woot! 
sedap jugak rupanya aku masak ye? bisik nana dalam hati. wakaka.

oh. and si Garfield yang mengada ngada tu perasan dia comel tahu? kunun nak main sambil buat muka comel dengan mainan favorite dia: The Plastic. dah tua tak sedaq diri! bahaha. tapi kakak still sayang Garfield gemokk walaupun sangatlah mengada ngada sampai makan pun nak bersuap & berteman. gewdiks lah awak Garfield. (yuck! geli)

malas tengok phone hari ini.

5 comments

LORD ZARA 札拉 said...

adik, r u ok?

nanti masak untuk kakak eh?

=p

Nana said...

entah lah akak. :/

eh? haha. manableyyy. akak yg kena masak utk saya dulu. wee :D

niesz said...

sedap nye..tuk niesz ade x?hehe..

..hizamirahim.. said...

suka gile black pepper!!!

tapi tak makan daging ah.

XD

eh.

garfield tu kene gemok lagi.

baru sesuai dgn name die.

Nana said...

niesz: haha. ada dalam perut dah :P

hizami: oh eh? woot! sameee. haha. garfield tu tak cukup gemok ka? omaigod. berat gila kot. T_T