suprised?! suprised.

kepada adik bongsu yang tersayang, Syakir, SELAMAT HARI JADI YANG KE-12! walaupun kakak tahu adik tak baca benda alah ni, tapi i feel like telling the whole world that i love you. really. i love you my dearest little brother. (little ke? dah nak sama tinggi kot =.=') 
_________________

okay jap. nak cakap something. awww.. korang semua comel gilaaa! semalam tak sempat nak tengok comment or siapa yang like like post di bawah. penat sangat, pukul 10 dah tidur dah. awal tu! haha. thanks a lot. suka lah. :)

ehem. beralih cerita. klimaks untuk hari ini? saya dapat satu berita daripada seorang kawan. OHMYGOSH! memang terkejut habis sampai menggigil kot. okay tak. tipu. menggigil tu sebab duduk direct bawah aircond. salahkan dia lah! siapa suruh pilih tempat bawah aircond dekat library tuh? T_T

library? nana pergi library? wuhahahaha. betul. tak percaya? tengok ni. 

aww. rajinnnn! HAHA. tettt. xD

apa berita yang kawan tu bagitau? err. tak boleh cerita lah. rahsia. okay fine finee. mesti korang fikir, dah tak nak cerita tapi pergi bagitau tu apehal?! eh. sukehati lah! haha. boleh tak camtu? eheh. nanti nanti lah. bila dah sampai masa. okeh? okeh. 

oh by the way, Kolej Siswa Jaya, UTM ada kolam renang baru. siapa nak jadi the first person yang rasmi? :D

okay tak lawak.

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

sila jadi orang 1st please.

ha ha ha.

Oh, g library?
Tempat kegemaran di Skudai adalah PSZ juga. Tempat itu hibernate, tempat tu study, tempat tu jadi 2nd home.

XD

Nana said...

yeh? wahh akak, hebat! :P