Sista Gathering - mereka cantik! saya dengki. :D

wahai YTN, sila bagi duit saya cepat sikit. EH! i mean, tolong. tolong masukkan duit saya cepat sikit, boleh? saya dah tak ada duit nak beli baju baru nii. mwahahahaha :P
_________________

one word: OHMYGOSH!

kenapa mereka mereka yang pergi Sista Gathering petang tadi semuanya cantik cantik belaka? kenapa? kenapeee? suka lah tengok dorg. serius lawa. 

disebabkan tak ada sesiapa yang boleh or sudi nak teman saya, so saya panggil bestfriend lagi satu. ini bestfriend takkan pernah & takkan cuba untuk tikam saya dari belakang. siapa? ibu/mama/mak/ummi saya. yes. terima kasih mak, sebab tolong teman kakak. walaupun mak ngadu mak mengantuk, tapi kakak terharu sangat mak tunggu je kakak sampai habis. i love you. :')

okay first. Sista Gathering tu diadakan di Felda Villa House, KL. tersangatlah dekat dengan campus kegemaranku, iaitu UTM. (kegemaran ke? =.=') if dari campus jalan kaki pun boleh. lepas tu jadi udang bakar. BEST! T_T

lets talk about the food pulak. makanan petang tadi.. sedap la jugak. maybe because ktorg semua TERlampau lapar. lunch pukul 4.52pm. what do you expect? wayyyy off schedule. :/

Menu: 
Mushroom Soup with Garlic Bread
Chicken Chop (served with vegetable of the day & mushroom soup)
Slices of fruits & jelly
Fruit Punch


the booths yang ada dekat situ pun memang da bomb lah! semua barang pun cantik cantik. rasa macam nak angkut satu kedai. literally. geram tengok semua pun comel comelll! AAA! kalau lah ada duit. haihh. dapat beli a few stuffs je. T_T






jumpa Kak Ayun tadi. Kak Ayun sangat cantikkkkk! suka tengok dia. comel ja. thanks akak. ;) ni dah link dah ni. hee.


oh then, the best part. PHOTOGRAPHY SESSION! hee. masa lepas daftar dah ada mini profile but honestly, i think my photo sure buruk gila. wehh! apehal la kau kaku sangat nana?! =.=' 

orang orang yang semeja dengan saya semuanya havoc & bising & best. paling penting: MEREKA CANTIK! suka tengok Kak Fifi. ini kak fifi yang lawaa. :)




then banyakkk lagi lah sesi tayang gigi. tak penat. betul, memang tak penat. suka tangkap gambar dengan dorg sebab dorg semua lawa lawa. abaikan bahawa saya nampak sangat selekeh & simple & buruk. sebab rushing nak balik UTM balik, packing segala barang & main capai je apa yang ada. wuu. menyesal tak siap awal awal. :'(


yang atas ni event planner, Kak Aiza Natasha. dia cantik!




oh oh ohhhh! then then, saya jumpa Datin! hee. the oh-so-famous Kak Najahtul Iylia. but people call her Datin. kawan baik blogger famouscantikcomeldanlawa Fatin Liyana.

all in all, i had fun. really. its nice to make new friends. walaupun im the youngest dekat situ. tapi, they made me feel comfortable. they were all awesomeessssst! harap boleh jumpa lagi. it was nice meeting semua kakak kakak sekalian. thank you. salam perkenalan. ;)

p/s: ada gambar lagi. from photographers. tunggu dorg upload dulu lah, then baru saya letak dekat sini. okeh?

padan muka korang, siapa suruh tak pergi!

9 comments

MiszNoRuL said...

uuu, pic sy tade..maka sy tk pegi..

p/s..lawa je nana..ape plak tk lawa..

Izzzz said...

wow azlin pegi ke? haih. byk taste muiz tu, hahah. cam mana boleh pegi? ada org ajak ke?

Misz LollyPink said...

waaaaa!!!!jelesnye!
Cik Pink pon dpt invtation tp xdpt pegi....jauh laaa...xde owg tman...
:(

LORD ZARA 札拉 said...

Oh!

Tahu!

Ramai blogger pergi ni tadi!

>.<

Jeles!

Sobs~

Nurul dot..dot..dot... said...

aaaaaa....apsal tak tau pasal ini?? saye nak pegi...tapi da terlepas sudah.....huhuhuuu=(

Ayun Ayunar said...

heee awk comel! TQVM yer :)

Nana said...

misznorul: akakkk, saya tak sempat tgkp gmbr sekali :/

muiz: heh. pegi lah :D

cik pink: aww. ye ke? if tak boleh je pegi sekali :)

kak zara: SIAPA SURUH DUDUK JB? mwahahha :P

nurul: dah tulis dah psl ni dkt blog haritu. tak baca ehh? haha :P

kak ayun: thanks akak ♥ :)

Najah.Iylia said...

thanks so much syg! nice to know u baby. kind mummy that u have :) but i saw ur mum shopping :P haha.
comel! kmslm ya ! and do take care big thanks dearie :) i will update my blog later dear .too busy

Nana said...

she's the most awesome mother ever. haha. thanks akak ;)
okeh. take care jugee.