salah ke kalau puji orang cantik?

pagi ini dah elok elok tak ada kelas. kenapa ada kena pergi lawatan pulak nii? haihh. kacau betul orang nak tidur. HAHA. tapi tapi tapi, nanti ada KoKu. saya masuk kelas tarian. woot woot! nak menari boleh? :D
_________________

honestly, bagi saya if saya rasa seseorang itu cantik/handsome & patut dipuji, saya akan cakap straight forward yang dia itu cantik/handsome terang terang depan muka. it might sound weird & suprising, tapi thats how i do it. if betul kita fikir orang itu cantik/handsome, why would we keep it to ourself? bagitahu je la dia. kan kan kann? this is what I think lah. orang lain, i dont know. 

like for example kelas pagi tadi, bagi saya Syafa cantik. saya puji dia terang terang. "kau lawa la hari ni. serius." :) && Aqil, saya cakap dekat dia depan depan, "Aqil, kau lawa lah dalam gambar ni. aku suka tengok."

haha. so, if lepas ni saya jumpa sesiapa & tiba tiba saya cakap lawa/handsome, jangan terkejut lah ye. itu memang saya punya nature. wuhaha. boleh tak camtu? :P
ini Syafa, yang bagi saya sangat lawa pergi kelas tadi. ;)


"adik adikk! meh tangkap gambar dengan kakak meh!" heee. suka dorg. COMEL! err. anak lecturer mana tah ktorg kebas. haha. 
ohh. sila abaikan gambar di atas. entah kenapa, bila budak kecik dua biji tu pergi, terus jadi macam ni. haihh. bad example. T_T
kawan kawan saya yang gorgeous. semua ada kelebihan tersendiri. kan kan kan? :)

cakap terima kasih okeh? 
HAHA.

4 comments

NURUL said...

haha gud luck la ngan koku senitari tu..
jenuh da aku jadi instructor last sem..nasib baek la berbaloi buat performance sane sini dapat A+ huhu

Nana said...

eh? haha. woot! congrats A+ tuuu :D

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

awesome la ambil seni tari~

XD

kak zara koku 1st time ambil IQRA. kih3~ gila seronok baca IQRA budak2 tu~ dapat A+ adalah saja2 je~ XD

lagi satu sem adalah kaunseling~
happy sajo~
XS

dan ya, kamu lawa~
:)

Nana said...

seni tari tu first choice. tgk2 dpt. woot! mana tak happy :D

oh? ahah. tq akak. akak pun lawaaaa juge :*