kanak kanak yang rajin

okay fine. assignment makin lama makin banyak. kenapa ni? KENAPEEEEE? haihh. allergic sungguh dengan benda benda alah ni. kawan kawan, tolong buatkan boleh? hee!
________________

beberapa hari lepas ada pergi ke rumah Makcik Tini di Shah Alam. dia kata saya kurus? kurus? KURUS!? hmpfh. tak nampak ke bahawa berat badan saya semakin bertambah? okay tak. tipu. mana ada tambah pun. sama je. muka je makin lama makin lawa. tettt! pembohongan paling besar. hahaha. saya dah cukup gemuk dah lah nii. nak besar mana lagi? wuwuuu.

okay fine. thats not the point why im writing this. saya tahu saya gemuk ke kurus ke, asalkan saya bahagia, tak ada sesiapa yang boleh kacau hidup saya. eh. terkeluar tajuk lagi. hm. 

dalam post sebelum ini, saya pernah cakap yang saya sangatt suka membaca. betul. sangat suka. you'll never see me without a book in my hand. except tidur or pergi tempat tempat yang tak patut bawak buku lahh. T_T yang tu lain cerita. hmpfh. so, buku yang previous one ni, dah habis baca dah. buku A Walk To Remember. memang buku tu dah lama, tapi saja nak baca. recommended by someone. ;)

so, disebabkan bahan bacaan semakin berkurangan, saya & kawan kawan pun pergi ke Perpustakaan Sultanah Zanariah (PSZ) di campus untuk mendapatkan bahan bacaan yang baru. pergh ayat. haha. teka ktorg ambil buku apa? ehem. of course lah nak yang tebal tebal je. tak main lah buku nipis nipis. tak best!



lepas dah puas 'menelaah' buku buku tersebut, ktorg pun bergambar di tangga PSZ. banggeee gila pegang buku tebal tebal. HAHAH! 


kalau tak ada assignment, tak ada nya nak buat macam ni.
sila muntah sekarang. 
T_T

2 comments

niesz said...

hehe..rjin nyer die.. :) niesz pon suke membaca..

Nana said...

oh yeh? wahh. sama lah kita ;D