melancholic bukan lagu lah woi

buat masa sekarang ni, saya sedang ber-melancholic. so kebarangkalian untuk saya mengupdate blog semakin menipis. kenapa? banyak sebab. rasa macam nak menangis je sepanjang masa, tapi, untuk apa kan? tak ada guna pun if menangis sampai jadi buta macam si handsome Kassim Selamat. tabahkan hati saja lah. nana, be strong. Allah is always there with you, thats what i keep telling myself. :')
_________________

saya dah ada di UTM. bila bagitahu orang, semua macam, EH! KENAPA BALIK AWAL SANGAT?! =.=' biarlah! haha. perasaan malas & bosan yang melampau lampau membuatkan saya decide untuk tidak duduk di rumah lebih lama. 

actually, banyak je benda nak dibebelkan di blog ni. tapi, nanti nanti lah. bila fikiran ligat bermain, jari pantas menaip & mulut tak habis habis pot pet. for now semua itu sedang berehat. all systems down. haha. ni gambar gambar hari penuh bahagia  dengan Fara & Fyna. :)

encik KAM kata, saya nampak macam budak kecik pakai skirt macam tuh. hmpfh! dia jealous sebab saya comel la tu. kan kan kann? HEE.
Fara yang comel!
mereka cantik, kan kann? :)
suka gambar ni sebab saya nampak tinggi! haha 
yay! paling tinggi :D
kenapa kurus sangat nii? dengki! T_T

mereka irreplaceable.

2 comments

azizi suci & murni said...

heh? i lg lawa dri fino tu kayh xD
ahah~

Nana said...

ahahaha. ye la ye laaa. xD