masuk dalam TV.

puas membebel dengan abang semalam di Yahoo! Messenger. abang, thank you for listening. you really are the greatest brother i've ever had (memang ada satu je pun). walaupun kita jauh beribu batu, tapi rasa dekat sangat. :) you said nanti abang balik, you're gonna take me to go shopping kan? woot woot! sememangnya itu yang saya tungguuu. BALIK CEPAT SIKIT! haha :P
_________________

hari ini first day bersekolah. eh salah. saya tak sekolah dah. err. hari ini first day masuk campus balik. wahai kawan kawan 1-SAW, kamu semua sama je saya tengok. tak berubah langsung. awww.. COMELL! haha. rindu lahh. :') part bising gila gila tu memang takkan berubah sampai bila bila & i know it. for sure. without a doubt. heh.

first class pagi ni pukul 9. tapi Prof Karim cancel pulakk. dia cakap sebab dia tak prepare handouts lagi. Prof, have you ever heard of 'sedia awal'? hm hm hm? bukan apa, saya dah rinduu ni. sebulan kita tak jumpa. Prof tak rindu saya keee? tetttt. mati if Prof baca kang. sorry Prof yang comel. *sengih besar besar* nana, ko memang nak kena lempang laju laju. =.='

untuk subjek Differential Equations pulak, ktorg dapat lecturer yang menjadi nightmare pada sem 1 lepas. tapi, err. so far so good je kot? kot lah. tak tau lah nanti macam mana. insyaAllah alright la tuu. Madam, jangan garang sangat ye? saya takut. :D

hari ini saje bawak keluar baju yang sangat jarang dipakai. entah kenapa. malas nak pakai baju lain. baju ini pernah masuk Astro Awani tahun lepas. time tu, still Minggu Transformasi Mahasiswa (MTM). bangga gila masuk TV. HO HO HO. okay, tak lawak.

(sila ignore tajuk dibawah tu. saya BUKAN ketua pembangkang ye. T_T)

mimi cakap, "nana! ko pinjam kain pelikat sape buat baju?" cis. =.=' tau la jeles. kan mimi kan kan kan? 
tengok tengokk! dekat tangan saya ada apa? BUKU! hahaha. rajin kan kan? baik cakap rajin cepat! :P

i wonder macam mana adik Syakir ke
 alam sekolah menengah hari ini.
 nak call dia lah. :)

4 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Kenapakah caption gambar tu Ketua Pembangkang Iran selar Presiden Mahmoud?

Woot!

XD

Nana said...

HAHAHAHA. tu la pasal. T_T
masalah betul tajuk dia.

sophie said...

Time MTM dulu masuk TV? tataw pun..

Nana said...

ada la kak sophie. ;)
time tengah makan2 tu. time tu zaki dtg.