ketua kumpulan yang hebat!

nak balik rumah ke tak esok? nak balik ke tak nak balik ke tak? hmmm.. BALIK! haha.
_________________

semalam dah pergi ke Akademi Binaan Malaysia (ABM) sehari suntuk, penat. hari ini kena buat Field Work pulak. penat jugak! haihh. malam ni tidur awal lagi lah jawabnya. betul, buat Field Work sangat penat. ingat senang ke nak buat benda alah tu? =.='
oh oh ohhh! percaya tak muka ni sebagai ketua kumpulan? hee. tulis nama first sekali, so secara tidak langsung, jadi ketua kumpulan automatically. hadoih.

tengok lah kawan kawan saya yang super duper excited nak buat field work. semangat betul dorg ni. 
tekun dengar taklimat pulak tu. rajin betul korang semua kan? 
nana buat apa, nana?
tengah posing buat gaya macam nak pergi picnic. hihik.
dorg start buat kerja, ukur sana ukur sini.

nana buat apa, nana?
kunun kunun angkat barang. hihik.

dorg tengah sibuk kira langkah untuk nak tahu jarak.

nana buat apa, nana?
pergi kacau orang. hihik.

dorg tengah sibuk seimbangkan staf (alat)

nana buat apa, nana?
pergi cari mangsa untuk tangkap gambar sekali.
dorg tengah sibuk ambil bacaan alat ukur aras.

nana buat apa, nana?
pergi posing dengan alat ukur aras yang lain. hihik.
last sekali, GOOD JOB TEAMMATES! hahahahahahahah.
ini hanyalah rekaan semata-mata. 
sila JANGAN percaya. 
hihik. :P 

7 comments

Anonymous said...

gambo aku xdop pon..haiihhhh~

biella93 said...

mcm best je ukur2 ni . ahhahah

p/s : i follow u :)

Nana said...

anonymous: siapakah anda wahai classmate?

biella93: kerja2 ukur ni best. tapi PENAT! seriously. sekali buat, tanak buat dah. haha.

btw thank you :)

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

kalau kat skudai, suka tengok budak2 Awam angkut benda2 ni ke hulu hilir dengan budak town planner sekali~

tak masuk budak2 ukur tanah dan archi yang kacak2, sibuk2 cam shoot apa, padahal ukur jalan~

XD

Nana said...

haha. budak archi kacak2? woot! :P
benda tu berat. penat kot bawak. serius.

WeiQi said...

*like like*
nice blog =)
i want those photos =D

Nana said...

u want those photos wei qi? ;)
sureee. later i'll give them to you.