ikan bilis yang salah?

bosannya. malam ni kena balik KSJ. haihh. tak nak balik boleh tak? sambung terus je cuti sampai Chinese New Year. heheh. :D
_________________

(semasa sedang mengupas ikan bilis di dapur)

adik: sakit la jari adik. tulang ikan bilis ni masuk dalam jari.
saya: HAHAHAHAHAHA! kenapa sampai macam tu sekali? ikan bilis je kot. =.='
adik: eh. susah lah nak buat. sakit okay? dia termasuk dalam jari.
saya: omaigod?! senang gila kot nak kupas ikan bilis.
mak: malu je nanti if orang tanya adik, "aku terluka kena ikan bilis."
saya: wakakaka (gelak kaw kaw tak ingat dunia)
adik: KAKAK NII! T_T 

itulah. kalau orang jantan masuk dapur. ikan bilis yang dipersalahkan. i repeat, ikan bilis. punyalah kecik natang tuh. adoi. >.<

oh by the way, today saya try masak ni:

hee. suka suka suka! menjadi jugak. semua orang makan. HEE! abah siap nak habiskan lagi. woot woot! bahahaha. :P err. apa nama benda alah ni eh? entoh. biarlah. ;)

mood dah kembali seperti biasa. 

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Makcik, berilah anak ini kahwin.

Eh?

Cam lari topik~

XD

Nana said...

hoih! akakkkkkkkkkkkkkk! >.<
mmg nk kena ni. haha