honeymoon terlebih awal

WOOHOOOHOO! cuti sudah pun bermulaa. ehem. cuti seminggu ni, nana sila puasa duit okeh? jangan nak belanja sakan sangat. sabar! T_T
________________

wah tak sabar nya tak sabar nya tak sabarrr nyeeeeeeeww. Jumaat-Ahad ni pergi ke Pulau Pangkor. program dengan Kelab Kaunseling dan Kerjaya UTM KL. yee, saya budak KKDK. anda ada masalah? meh nak tolong solvekan. tapi bab duit, cabut dulu. HAHA. :P

er. so maybe in few days ni malas mahu mengupdate. busy bercuti di Pangkor. hee. balik nanti baru update dengan segala gambar gambar. yay! now pun kena tidur awal. kena bangun awal kot. haihh. menci! 

ini gambar gambar buat field work pagi tadi. Ya Allah, penatnya Tuhan je lah yang tau. janji tak nak buat dah. >.<
paling tinggi paling tinggi!

jom lah pergi Pangkor sekali!
*angkat kening laju laju*

1 comment

MiSs aNySs said...

enjoy ur day at pangkor! dnt 4get to bring ur bikini. o_O haha