the girl with the red shoes

esok buat field work lagi. berpanas terik lah dekat tengah tengah padang tu. omaigod! hitamm?! noooo. Puan, saya nak bawak payung boleh? heee. :D
_________________

oh hari ini sangat lah awesomeee. despite the fact that KAM tersangatlah manis sepanjang hari ni. kawan kawan sekelas pun terbaik. lecturers pun sporting (because dorg ada meeting, kena keluar kelas awal. wohoo!). so, hari ini memang best lah. 

sebab? 
buat structural experiment tersangatlah senang. betul kata Mimi, boleh bersila lagi time buat experiment ni. -__-
go teammates!
boring boleh? sebab tu lah saya tangkap gambar dengan Sarah. wakakaka. orang lain buat experiment ye? ktorg semangat buat photoshoot session ni. wuhahaha :P
flat shoes ye harap maklum :P
petang ktorg continue main masak masak lagi. kata kerja part time. kena lah buat kann. haha. mak call time tengah masak masak tu, dia pun terkejut: "HAH?! kakak masak apa?" like i said, mak mesti banggeee. wakaka.

lepas masing masing penat jadi Master Chef, ktorg pun pergi ke Jaya Jusco. around lepas maghrib. Mimi wanted to buy something for her parents. suppose Fafa ikut, tapi katanya dia migrain. rehat banyak banyak okeh? :) lepas ktorg dah jumpa barang untuk parents Mimi, pergi ke McD untuk makan. semua pun kebulur wehh. serius kebuloq! pukul 9 tak makan lagi. perut pun dah berjoget dah. T_T

lepas makan? SHOPPPINNNNNNGGGGGGGGGG! this is the best part. teehehehehe. banyak sungguh barang barang on sale sekarang. Chinese New Year kot? heh. sukeee. tak beli apa pun. kasut je sampai 3. wakakakaka. okay tak tipu. manada! tu kasut Sarah. :P
balik KSJ, puas hati dapat release stress sakan dengan kawan kawan. sebab dapat siapkan report on time. kami banggeeee. wahahahaha! Fafa, lain kali ikut okeh? :D

p/s: 
ramai perasan saya tukar style hijab today. mereka cakap saya nampak lain. heh? saje saje suke sukee. bosan dengan cara yang sama. :)

Jusco & Wangsa Walk je paling dekat.

No comments