fullstop

selamat tahun baru 2011! :) 
the first thing yang adik bongsu saya cakap bila dah masuk tahun baru ni, "LAGI 9 HARI JE BIRTHDAY ADIK!" cis. =.=' 
_________________

saya ada cakap dalam previous entry yang next entry saya nak post pasal kereta yang still berbalut plastik tu kan? hm. mula mula ingat nak posing sakan lah dengan kereta tu. TAPI, tak apa lah. tak nak. :) letak gambar ni je cukup kot. tak ada rasa nak letak lebih lebih pun.

tengok sinisini, dan sini. :)

tak tahu lagi hari ini or esok akan balik ke Kolej Siswa Jaya tuh. rasa malas melampau lampau melebihi tahap rasa excited nak pergi sana. tapi duduk rumah LAGI bosan. :/

malas nak tulis banyak banyak.

7 comments

an nur said...

wahh. jom g jln2! *semangat

ForWhat Mok said...

aku nk semak!! lagi 12 hari burfday aku!! hehehe

Nana said...

gedik ah korang. haha :P

LORD ZARA 札拉 said...

hari ni birthday my blog. boleh?

=p

oh ya, jangan bosan2 ya si comel?

Anonymous said...

lawa la lampu kete ni..berkenan betul aku tengok

kelhome said...

lampu kete ni lawa..cam Camry gitu.. grat bro, ada kete baru.

Nana said...

kan kann? lawa kann? :D