dress up & make up!

yay! esok akan keluar dengan si cantik lawa. woot woot! tak sabar nak shopping sama. Sunway Pyramid, we're coming to raid youu! :D
_________________

ho ho ho. petang tadi sungguh lah tidak ada kerja. (padahal assignments berlambak!) so saya buka lah segala bookmarks yang ada dekat browser ni. salah satu favorite bookmark? cuba teka apa. :D


OMAIGODDD! nak beli semua boleh? hee. cantik kot barang barang dia. esok pun saya & si cantik lawa akan beli benda benda alah ni dekat Sunway Pyramid. so, impian tercapai. wohoo! cara nak pakai? insyaAllah tahu dahh. barang barang actually dah ada. tapi nak jenama MAC jugak. nak jugak nak jugak. 

biasalah, saya perempuan okay.

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Tahniah dah beli M.A.C. juga!

XD

Nana said...

thank youu ;)