the awesome pawesome NExT'11

rabu dah boleh guna kereta sepenuhnya. sebab kereta abah pun sampai hari ini, sooo.. wohoo! nak pergi jalan nak pergi jalan nak pergi jalan jalan jalannn. HEE. :D
_________________
how was Pangkor? it was AWESOME! the best part? ada kawan kawan yang gila gila belaka, lagi meriuhkan keadaan && dapat kenal kawan kawan baru. ada seorang alumni tanya saya, "kenapa awak nak datang sini?"

"saya nak kenali diri saya sendiri. i want to have new experiences. saya nak kenal orang orang baru, pengalaman baru. dalam masa saya get to know each other, saya nak kenali, nak selami siapa saya sebenarnya. saya nak tahu siapa saya. itu yang lebih penting."

well said, he said. haha. itu tersangatlah jawapan spontan. tapi tak sangka keluar panjang lebar. :P

what we did in Pulau Pangkor? banyaaaak. tapi paling best sekali, snorkeling lah. we did that on the second day, awal pagi. wuh. hai ikan! :D

tapi trip ni bukanlah untuk have fun semata mata. ianya lebih kurang macam, nak cari 'apprentice' baru untuk the next badan Majlis Tertinggi & Exco. since the previous one bakal bersara. dorg pun nak habis diploma dahh. wuu. rindu abang abang & kakak kakak KKDK nanti! T_T so, di Pulau Pangkor ni, ktorg semua dilatih, ditapis, diajar & segala macam 'di' on bagaimana caranya untuk menjadi seorang pemimpin yang baik. 

Alhamdulillah. i learn something there. & i appreciate everything dekat sana. no matter the experiences, the people, even the food that we ate. walaupun ktorg kena marah, kena bebel, everything was awesome pawesome! semua itu tidak boleh dicari dengan wang ringgit. kerana, pengalaman itu sangatlah berharga. priceless. ;)





haziq, ur photo dah ada dekat my blog. puas? HAHA. :P


KKDK is a family. :)

4 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Walalala!

Jealous!

Ada matahari eh kat sana?

Muar hujan dari Rabu lepas~

Huwaaa~

Nana said...

adaaaa. best! tapi still hujan2 jugak lah ;)

ifah said...

yaaa we r family!

Nana said...

hee. OHANAA! :D