"awak cantiklah!" kata seorang lelaki stranger.

still dalam kebuntuan sama ada mahu pergi atau tidak ke Sista Gathering 9th January ni di Felda Villa House, KL. Kak Anys ada ajak, tapi tapi tapi tak tahu lagi nak pergi dengan siapa. i mean, someone tolong lah teman! :( kawan kawan yang lain semua takmo pergi. hmpfh. korang nii. orang lain teman saya jum? hee. 
________________

bak kata pepatah, "hari esok lebih baik dari semalam". memang betul kata pepatah itu. bagi saya, hari ini jauh lebih baik daripada semalam.  (ye ke ada pepatah camtu? sukehati je reka sendiri) hari ini saya lebih banyak gelak ketawa daripada hari hari sebelum. ya, saya mengaku sendiri, beberapa hari lepas ni, saya banyak menangis. tapi, semua tu dah berakhir dah. bak kata pepatah lagi, "let bygone be bygone". err. banyak kata pepatah la pulak. HAHAH. =.='

apa yang best sangat hari ini? hm. well, its the second day of lecture. dapat tahu pensyarah baru untuk subjek baru, untuk semester yang baru ni. Alhamdulillah okayy lahh. hari ini semua pensyarah alright je. ada yang kelakar, ada jugak yang serious. tapi, kelakar ke, serious kee, bab mengantuk dalam kelas tu memang tak boleh halang. EH! bab semangat! SEMANGAT LAH! SEMANGAT. salah pulak. :D

&& hari ini, si comel Yana belanja us girls ice cream sorang satu. aww. THANK YOU YANAAAA! Allah murahkan rezeki orang yang suka belanja orang lain tahu? korang bila lagi nak belanja saya? heee. 

tengok Sarah. semangat sungguh dia. mwahaha. if dia baca ni, mati saya kena marah. T_T 
saraaaaaaah, sorry. (takut punya pasal, cakap awal awal).
masing masing posing dengan ice cream pilihan sendiri. terima kasih Yana! ;)


oh. &&& hari ini, saya saja bosan bosan, try lah belit shawl lain sikit daripada selalu. sebab bosann lahhhhh! ehem. nak beli baju baru boleh? tettt. duit YTN untuk semester ni pun tak masuk lagikk. wuu. MISKIN DAH NI WEH! :'(
okay, back to belit shawl. hm. si Syafawati Hidayah berkata:

syafa: nana, macam mana ko belit shawl ni?
nana: err. belit je la sukehati. *sengih besar besar*
syafa: tak reti.
nana: takpee. nanti aku ajar ko camne nk buat eh?
syafa: tayah. ko buat tutorial je dekat blog.
nana: erk?! tutorial. eh. um. uhh. er errr. tengok la dulu. insyaAllah. >.<

TUTORIAL?! 
omaigod. malunya. T_T

3 comments

LORD ZARA 札拉 said...

apa lagi?

*angkat2 kening*

buatlah ~

Nana said...

ahaha. malu gila kot akak. bukan reti sgt punn. T_T

Nana said...

ahaha. malu gila kot akak. bukan reti sgt punn. T_T