taman dan planet

ini tiada kaitan langsung dengan lagu Back To December - Taylor Swift walaupun ianya terjadi dalam bulan Disember. okay, merepek.
__________________

someone, please help me. i cant stop smiling. mulut dah sampai ke belakang kepala dah. please? kronik sangat dah ni. boleh gila tahu?! haha. :) saya sedang bahagia. itu sahaja. he makes me happy all the time. hari ini, ktorg jalan jalan ke KL. pergi Taman Rama-rama & Planetarium. err..rasa rasa macam tak pernah pergi Planetarium tu, so, he's the first person yang bawak saya ke sana. yay! thank youu. hee. 

oh, disebabkan saya sudah ada muatan berat untuk dibawa, iaitu handbag, so, si dia lah yang bawak DSLR ke hulu dan ke hilir. HAHAHA! *gelak jahat* but he made good use of it. jadi cameraman for a while. thank you for those photos  darling. :')

lepas dah penat pusing pusing, ktorg pergi Sunway Pyramid pulak. untuk makan. kebuloq! seriously. & at the same time, ambil adik si jantung hati dekat sana. dia keluar dengan kawan kawan. :) the toughest part? when its time to say goodbye. why cant he stay? hmpfh. sedih gila rasa, tapi terpaksa jugak. wuu. ehem. takpee. nanti insyaAllah ada rezeki kita jumpa lagi yeh? i love you, KAM.

gambar gambar semua dari album di Facebook: The Best Day :)









he's the best! :)

No comments