tahun baru, kereta baru?

nak pergi Sunway Pyramid. nak amek barang yang dah diorder beberapa hari lepas. new contact lens! hee. patutnya kena amek kat KL, tapi saya sebagai pelanggan yang bijak, suruh orang tu hantar dekat sikit dengan rumah. wakakaka.
_______________

baru pulang dari kilang Proton. abah kata dia nak beli kereta baru. FOR ME! mwahahahahahaha. gumbira sungguh. tapi, depan dia buat buat biasa je lah. ehem. tak boleh excited sangat. haha. kereta apa tuu tak tau lagi. tadi tu pun actually singgah tengok tengok macam tu je. sekarang tengah survey lagi. tapi yang pasti, bukan Viva. because dulu, i asked for Viva, tengok tengok abah bagi yang lain. woot woot! mana tak melompat sakan. yang penting, kena tunggu dulu. kereta apa, tak kisah. asalkan boleh drive. dah lama tak drive wehhh. T_T

rindu stereng kereta.

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Woot!

Beli Proton baru tu Nana.

XD

Proton Lekir ke Jebat (nama pahlawan for time being, they'll change it later I guess)

P/S : Dari beli Viva, better beli Myvi - cam Adam Awraq kak~ XD

Nana said...

oh eh? hahah. tatau. :D
bukan kesa sgt psl kete2 ni. amek je apa pun. haha