si cantik lawa,

wahai kereta Proton Saga FL, sila keluar cepat sikit ye. saya dah tak sabar nak drive awak ni. kilang, tolong proses kereta tu cepat cepat. saya nak rasmi nombor plat baru. HEE.
_________________

okay, being the only daughter in the family has its own pros and cons. but, what the heck? it doesnt matter. banyak kebaikkannya berbanding kekurangan. sebab itu saya SUKA jadi sorang je anak perempuan dalam family. gahaha. kadang kadang teringin jugak nak ada kakak, yang boleh dibuat kawan shopping, tempat luah perasaan or whatever. betul, mak ada & saya sangat rapat dengan mak. but for certain cases, ada masa masa nya kita nakkan seorang kakak berbanding emak kan? :)

sebab itulah saya ada kembar! hee. kami kembar tapi lain mak lain bapak. dah berapa lama kenal? senang kata, saya kenal dia sampaikan dia boleh habiskan ayat saya. she can guess whats on my mind. seriously. :D 

petang tadi sempat lepak sekejap dengan budak lawa ni. pergi tempat biasa, Sunway Pyramid. saje jalan jalan pusing pusing. baru je jumpa, time wedding abang Fara (baca: musim mengawan sudah tiba) haritu, tapi rinduu. mana taknya bercerita sakan, sampai tak ingat dunia. SEEEERIOUSLY. orang sekeliling dah pandang ktorg pelik je. membebel banyak sangat. lantak lah. sebok! =.='

i love you fyna. :)
haha. KAM jeles!

No comments