saudara? tak tau pun!

YAY! pagi ini saya akan pergi ke Padang Besar. untuk apa lagi? shopping lahh. HEE! mak kata dia nak beli t-shirt je. ehem. saya kata? beli baju seluar beg makanan sudu garfu & segala benda yang boleh dibeli. mwahaha. tapi duit tak ada! T_T
________________

okay, first time in history, saya pergi 3 kenduri sekaligus dalam masa sehari. (alaa.. baru 3! orang lain dah 4, 5 tak kecoh pun?) lantaklahh. FUH! penat kot! sebelum ini pun, paling banyak pun 2. bila tambah lagi satu, yang jauh pulak tu, memang lembik terus lerr. perut pun dah bising overload. haha.

antara 3 kenduri yang saya pergi tadi, ada 1 yang menarik perhatian. sebab yang lain semua saya tau siapa punya. i mean, kenal lah, saudara sebelah mana, siapa dia & blablabla. tapi yang ini, tak sangat. kenal nama, tapi bukan relationship. kenduri rumah adik Dato' Dr. Haron Din. beliau sangat famous di Malaysia. selalu muncul dekat TV. :)

mak & abah kata, kita bersaudara dengan mereka. nenek sebelah abah punya cousin punya apa entah? tak faham. sebab busy sangat makan kek cawan yang dorg bagi as door gifts. makanan dekat kenduri tu sedap. memang makan tak ingat dunia lah. hee. 

sekarang saya baru tau yang kitorang ni bersaudara. T_T

sekarang kenduri banyak sangat.

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

eh, baju kamu sedondon dengan Dato' Harun Din =)

Nana said...

hahah! tu la pasal. :P