goodbye Lola

malas rasanya nak berblogging sekarang ni. i mean, these past few days, kemalasan memuncak dalam diri. nak pandang laptop pun tak ada selera. sebab tu lah blog pun lembap je diupdate. facebook pun tak ada noti. malas nak online. haihh.
________________

tadi pergi Sunway Pyramid. WOOT WOOT! rasa macam nak lompat lompat lepas tu cium lantai banyak banyak kali. (apehal kau nana? GILA?!) haha. dah lama tak pergi sana. rinduu lah. (melebih lebih!)

makan dinner dekat Popeyes tadi. abah tak ada idea nak makan dekat mana. padahal banyak je kedai makan. =.=' dia cakap nak makan simple, so err.. Popeyes la jadinya. as for me, disebabkan tiada selera makan, hanya order 2 pieces of chicken. heh. tu pun penat sumbat seketul dalam mulut. rasa macam nak keluar balik je. sebab makan pizza sampai 5 keping hari sebelumnya, mungkin? err. dasar perut kecik! T_T

budak kecik Syakir, buat muka blurr sebelum makan sebab dia tak tahu yang mana satu yang dia order tadi. nak makan pun bersalah. -_____- (kenapa sejak kebelakangan ni setiap entry ada pasal dia?)

oh and tadi, sempat jugak lah beli 1 helai baju di Lola. since dia dah nak move out dah. && sebab abah tengah sibuk membeli handphone baru. buhsan dok tunggu dia belek phone tu satu satu, entah tengok apa pun tak tau lahh. so, saya & mak pun jalan lah ke mana kaki nak bawak. (konon! padahal?!) tak sempat nak shopping banyak sangat, sebab kedai dah nak tutup. haih. kempunan lagi nak beli barang. 
sila abaikan bahawa baju itu membuatkan saya nampak gemuk. arghhh.. ITU SEMUA CAMERA TRICK! hmpfh. malas nak pakai belt lahhh. :') mereka di belakang? tengah tunggu kereta kurang sikit, sebab Sunway Pyramid sangatlah sesak pada malam hari. sila jangan pergi.

takpe, esok shopping lagi.