KL Tower je.

semalam keluar dengan si jantung hati & kawan kawan dia. fuh! nervous gila kott. haha. to Wan & Luqman, thank you for your time. we finally meet! haha. to KAM, kenapa gedik sangat semalam hah? but i love you still. :)
_________________

walaupun hari ini ialah 25th December, ataupun lebih dikenali sebagai Christmas, TAPI, saya tidak sambut ye. i repeat, TIDAK sambut. :) so hari ini untuk mengelakkan daripada mati kebosanan, abah ajak pergi ke Menara Kuala Lumpur atau cakap omputehnya, KL Tower. *dengan gaya mulut tak boleh blah*

kami pergi awal. so nasib baik jugak lah orang tak ada la ramai mana. to me personally, dapat naik dekat atas tu macam tak ada apa sangat. takat dapat tengok view? errh. not my kinda thing. if boleh bungee jump keee, parachute turun ke bawah kee, HA! then count me in. yang itu saya sukeee. :D

mula mula ingat nak naik ke Restoran Berputar, tapi disebabkan hari ini Christmas Day, harga untuk satu kepala menjadi sangat lah mahal sampai ktorg pun fikir 10 kali sama ada nak pergi ke tidak. last sekali, tak jadi. sebab, RM100 untuk satu kepala, untuk sekali makan, kata abah sangatlah tidak berbaloi. "kita pergi lain kali je." owwwwkayyy. lagi 10 tahun akan datang la jawabnya. =.='

bila turun ke bawah, around pukul 3pm lebih, dengan muka yang sangat-lapar-sampai-boleh-telan-lembu-sekoq, pergi solat Zohor dulu, then baru makan. dekat restoran tepi tepi tu jugak. entah apa nama lupa nak tengok. but i ordered this: 
mula mula ingat, 'OMG! THERE IS NO WAY I CAN FINISH THIS THING!'

last sekali? -_____-
kenapa lately ni saya makan banyak sangattttt!? oh my my.

kejadian yang sama terjadi bila saya & family makan di JM Bariani House di Subang Jaya. wuih! Nasi Bariani Ayam Merah dia tersangatlah banyak. my first reaction was "gila nak mati banyak nasi ni!"

tapi? habis licin. dahsyat gila! HAHAHAHA.
tak ada lagi dah dasar perut kecik. hmpfh. sekarang ni, perut tong pulak. 

oh oh ohhh. and lepas makan tu, ktorg pergi ke Animal Zone kat sebelah kiri menara, awww. banyak gila binatang comel comel. saya tangkap gambar dengan si burung comel ni. MANJA SANGATTTT! soo, "MAKK! kakak nak tangkap gambar dengan dia!" mak pun cakap okay. 
okayy shot tak jadik. kenapa muka takot sangat nih? againnn!
hmpfh. tak jadik lagi. okay fine. ketakutan jelas terpancar pada wajah. hadoii. kenapa entah. burung je punn. T_T

nanti mesti kena ejek dengan KAM.
hmpfh! 

1 comment

LORD ZARA 札拉 said...

err...

pucat ya?

ngeee~

at leat burung, kak dengan kucing?

*pitam*