hari penuh bahagia.

semalam, ada satu quote di Facebook yang saya suka, pasal Malaysia menang bola ni. from Presiden MPM UTM JB, Muhammad Zaki bin Omar. TERsangatlah betul apa katanya. ;)

sila click untuk tumbesaran yang melampau.
__________________

hujung minggu ni dah kena balik UTM KL. bosannyaaaaa! boleh tak kalau saya nak duduk rumah je? boleh tak boleh tak? pleaseeee? hee. tapi, rindu jugak dekat kawan kawan dekat sana. :D

memandangkan hari ini, boleh kata 'last' day untuk saya berjumpa & hang out dengan kawan kawan, ye lah, nanti semua dah pergi ke haluan masing masing macam biasa dah. ada yang kena pergi Johor lah, ada yang kena pergi Melaka, Negeri Sembilan. bersepah semua orang. so, petang tadi, saya jumpa Fara & Fyna. bertiga je, sebab Mira & Que tak dapat join sekali. 

best jumpa dorg. KAWAN BAIKKKKK! mwah mwah mwahhhh. haha. macam macam lah yang dibualkan. pot pet pot pet pot pet. ehem. tapi saya senyap je. dorg je yang bising. yeeee, betul! haha. makan dekat Kenny Rogers. kennnyang. haha. thank you babes, korang memang bising gila dari dulu sampai sekarang. nanti kita shopping lagi okeh?

oh, lepas tu, dah jumpa dorg, si jantung hati pulak ambil di Sunway Pyramid sebab dia nak bawak pergi tempat lain pulak. tukar shift, masa saya sekarang tumpu kepada dia pulak. hee. Fyna & Fara? ohhh. mereka jealous sebenarnya. Fyna dah bising bising dah cakap "khairil ngadeee! sweet gila!" haha. 

hm. esok, si jantung hati nak balik ke UTM JB dah. so, nanti kena 'puasa' jumpa dia lama! tadi tu kira, the last time untuk cuti ni lah. ehem. lepas ni insyaAllah kita jumpa lagi kan? :) by the way KAM, thank you for your time. you're amazing. really.

and balik ke rumah, sempat ambil gambar dekat bawah ni. ehem. kereta siapa ni? still berbalut dengan plastik lagi. whoaaa. CANTIKKK! haha. esok saya post pasal kereta ni ye. buat masa ni, takat ni je la dulu. :)
bahagia gila hari ni. 

4 comments

an nur said...

wahh. nana keta baru!

Nana said...

:D

LORD ZARA 札拉 said...

ehem.

zaki omar tu comel. dulu vote dia sebab dia baik.

err, adik dia lagi comel sebenarnya (dan sangat genius fizik).

oh, out of topic sudah
>.<

apa pun, tunggu Nana post pasal kereta.

Ada bau kereta baru ni.
XD

Nana said...

haha. akak, dkt KL tu, da byk sgt da "ZAKI ZAKI ZAKIIIIIIIIII!" hahaha. penat! xD

oh. heee. okehhh. thank youu ;)