confession of a..err..

I AM NOT A SHOPAHOLIC! if thats what you're thinking. but thats what every shopaholic says about themselves. eh. err. uhh. hmm. okay, no comment.
________________

Alhamdulillah. nombor plat kereta sudah pun ada. saya yang pilih sendiri. tapi tapi, nombor pilihan tak dapat. kena buat tender lah apa lah. lambat. lepas tu ingatkan nak ambil nombor sempena my birthday. TAPI mak pulak cakap nombor tu tak lawa. dia suruh tukar. huwaaa. so end up, nombor 4 campur 8 campur 0 disusun dalam satu baris. hmpfh. redha je lahh. nombor je pun. yang penting kereta. HEE.

so pagi tadi, lepas dah pergi ke JPJ dekat Shah Alam, sebelah petangnya, saya dan family woosh pergi ke One Utama. eh silap. 1 Utama. untuk apa? abah nak shopping baju untuk dia pulakk. jealous lah tuh tengok orang selalu beli baju baru. wuekk! haha. 

tapi bila dah ada dekat sana, baru saya tahu apa rasanya bila orang tunggu saya bershopping. bosan ek? HAHAHA! tadi tunggu abah pilih baju sampai tertidur tidur dekat kerusi dalam kedai G2000. buat malu je. haihh. menci betul bila tengok abah beli baju mahal mahal. dia bebel dekat kita cakap "kakak beli baju buat apa mahal mahal?" hmpfh. abah beli baju dekat mana? Renoma Paris, Cuffz, Padini Authentics & entah apa lagi. takpe takpeee. 

"abahhh.. kakak nak purse Vincci baru!" MWAHAHAHAHAHAHAHHAHA. tadaaa!
yes yes yes! weee :D

oh. then untuk minum petang, abah pilih Starbucks Coffee. okay, walaupun saya TIDAK minum coffee or nescafe or cappuccino or yang sewaktu dengannya, tapi dalam hal ini, semua harus dikecualikan. takpeee. tak selalu pun. eheh. i chose for myself: a Grande Toffee Nut Frappuccino. oh mi gosh. sedap jugak kafein rupanya ya? HAHA. 

oh. Marble Cheese Cake ini sangat sedap. Syakir suka. saya tak. heh. :P 

itu pula, mak dan abah minum kopi pekat. err. tak nak rasa.
jom pergi lagi nak?

3 comments

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

adam punya plat kak tempah~

uhuks~

an nur said...

'i'm not a shopaholic'.. nana tpu! ehhe.

Nana said...

kak zara: oh eh? hahah. mesti nombor lawa kann :D

anis: SHATAPPPP! haha. manada tipuuu. eheh. xD