budak nerd.

bosannya bila fikir tinggal beberapa hari je lagi untuk cuti. lepas tu kena masuk kelas balik. wahai 2011, tolong datang lambat sikit boleh? saya tak habis enjoy cuti lagi ni. okay, tipu. err. :P
_________________

hm. memandangkan tinggal lagi berapa hari je lagi nak masuk 2011, semua orang mesti fikir apa azam aku untuk tahun baru eh? ataupun, nak buat something different lah. tak nak macam selalu. bosan. apa kata kita ubah penampilan? haha. orang pun tak bosan dok tengok muka kita, asyik sama ja. 

okay, as for me, braces sudahpun pakai dulu. Alhamdulillah gigi pun dah elok tersusun. teringin nak pakai contact lens pun, dah ditunaikan dah. belajar dressing & make up? sendiri ajar diri sendiri. haha. ayat keling. hm. tak tau lah elok ke tak. :) tapi lewat petang tadi, pergi kedai optometry di Taipan, USJ, try salah satu cermin mata yang ada dekat situ, WAHH! sukeee. tapi mak & Syakir tak suka. mereka kata buruk. hmpfh.

takpee. saje gedik gedik nak try. ;)
ada gaya macam budak nerd tak? 
HAHA.

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe...

this is not nerd anymore.

skang ni kita panggil trendy & cool bak kata fashionista bloggers.

Nana said...

saya tau kak zara. da selalu sgt da nmpk org pakai spec cmni. saje je ckp cm budak nerd. :)