bersama 2 orang lelaki kacak

seronok kan bila shopping time Malaysia Year-End Sale ni? semua benda less 30% lah, 70% lah. rasa macam nak borong satu kedai je. duit pun, nak kata mengalir keluar laju macam air pun tak jugak, air pun kalah. tengok tengok, EH! duit dah tak ada. seronok. -______-
_________________

seronok jugak bila kita ada seseorang untuk bercerita segala benda, kan? tak kisah lah nak merapu kee, merepek kee, orang tu setia je dengar. sanggup tadah telinga dengar kita membebel. boleh bergelak ketawa sama sama & boleh menangis depan dia without rasa malu. rasa dihargai je, bila ada orang sudi dengar apa kita nak cakap. bukan begitu? :)

dan disebabkan itulah, saya sanggup membebel boleh kata, tiap tiap malam dekat 2 orang lelaki di bawah ni. mereka berdua sangat penting bagi saya. i love the both of you lahh. :')

ini abang sayang. future hubby. (sila berasa geli sekarang) haha. dia selalu ada dengan saya dari dulu sampai sekarang. dari sebelum status bertukar, sampailah sekarang. ehem. status. uhuk uhukk. haha. kamu selalu buat saya gelak tak kira masa. sakit habis segala organ organ dalam badan masa cakap dengan dia. metafora je ye.

oh. yang ini pulak, abang gedik. eh silap. abang kandung. ada dekat Moscow, Russia sekarang. bila nak balik hah? haha. he's like a sister i've never had. kalau bab membebel, bagi lah dekat dia. non-stop talking! okay tak. tipu. thats me. not him. dia cuma akan membebel bila sampai bab gadjets & benda pelik pelik yang lain yang saya sangatlah tidak berminat. dengar sebab terpaksa. WUHAHAHA. jangan marah, nanti kena jual. :D

they're both amazing. yang sorang tu, sangatlah comel & gedik gedik. lagi satu tu, kuat membuli & annoying. haha. im very lucky to have them both at the same time. I LOVE YOU.

i wanna grow old with you guys.

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

ha ha ha.
part gadget segala itu adalah betul.
dia akan bercakap benda tu dengan segala tips dan links dan apa lagi.

Good thing, he's a good listener, a good P.A., what else eh?

Just keep it.
Oh ya, sekarang sudah tidak blur bila ada orang kata "adik Azlin"
kih3~

Nana said...

haha. memang. dia dengan semangatnya akan bagi links kan kan kann? :P
takpaa, kita updated jugak apa2 pun. thanks to him. HAHA.

oh dah tau dah? goooood. ;P
itu nama family sahaja. gahah.