berpiknik bersama si dia.

someone please take me to Digital Mall kee, Low Yatt kee. nak beli hard disk! the one yang dah ada ni tak cukup. nak lagi. boleh tak boleh takkk? haha.
________________

semalam adalah hari yang seronok. *sengih besar besar* 
despite the fact that bola yang Haziq tendang kena tepat ke kepalaku, terus bengong sekejap. HAZIQ! MINTAK MAAF CEPAT! haha. tapi, yang lain semua okay.

it was my first time pergi picnic dengan kawan kawan. eh, salah. it was my first time pergi picnic dengan si jantung hati & kawan kawan dia. haha. tempat yang menjadi pilihan? Pantai Bagan Lalang di Sepang. ye ke Sepang? entoh. my bestfriend, Fyna was supposed to come jugak, tapi last minute dia kena pergi balik Kedah pulakk. if tak, mesti best if dia ada sekali. to Haziq, Zizi, Khalis, Aril, Afaf, Syada, Maria, Seri, tak kenal & tak kenal, thanks for the food & for the fun. to KAM, thanks a gazillion for your time & for everything. kamu comel sangat semalam & i feel like chewing you up. hee. i love you. :)

untuk menghabiskan masa, him & me pergi ke Empire & Subang Parade dulu. sebab mereka plan nak kumpul ramai ramai around 3pm. (elehh. padahal nak dating dua orang je) tak nak bazir masa, ktorg jalan jalan la dulu. dia pun tak pernah ke Empire lagi. & sebagai orang Subang Jaya, i showed him around. 

dah puas tawaf Empire, ktorg tunggu yang lain lain dekat tempat yang dijanjikan. tengok tengok semua lambat. batang hidung pun tak nampak! nganga lah ktorg berdua dekat situ. :') bila dorg semua dah sampai, semangat betul main bola. & bola tu pun satu, tak boleh ke pergi hantuk kepala orang lain? nasib baik bola angin je. if basketball ke apa, siap lah engkau haziq! haha. 

4 ketul kereta pergi ke sana. on the road ada traffic jam pulakk. sakit jiwa tunggu. hadoih. padahal bukan ada apa pun. sebab ada event apa tah kat kuil tepi jalan tu, habis sesak sepanjang jalan. sampai pun dah lewat petang, terpaksa text mak cakap maybe balik lambat. sorry mommy. then ktorg start barbeque, the guys start main bola, terjun dalam air & blablabla. 

nana buat apa nana? tolong tengok je. HAHA!
and tengok lagi. T_T
kesian korang. nak tolong, tapi lepas tu dah habis dah. bila nak tolong, tak ada benda nak buat. hmpfh. kadang kadang sedih jugak. malu malu, tutup muka.

dah selesai semua benda, balik! :) it was a nice day out. i love the fact that him & me get to spend the whole freakin day together. && even watch the sunset together. HEH! yang tu je yang nak cakap sebenarnya. haha. they said there'll be a next time. i wonder dekat mana pulak? hmm. gambar gambar yang lain dah diupload di: Bagan Lalang Picnic.

he likes me wearing tudung bawal.
so i wear it for him. :)

No comments