welcome little one :)

kenapa semua kawan-kawan balik nii? bila time yang aku tak balik laaa yang korang semua nak balik eh? hish. sedih betul! Kolej dah kosongg.
________________

pagi tadi Sarah datang ke bilik. dia bagitahu dia nak ke hospital. tengok kakak dia baru lepas bersalin pukul 4.24pagi. katanya bayi lelaki. awwwwww.. COMELNYAAA! im so happy for her and her sister. dah lah anak sulung pulak tu. double aww! mesti parents baby tu happy and excited and teruja and bangga and semuanyalah atas kelahiran baby tu kan kan kann? hee. syukur kedua-duanya, si ibu dan si anak pun selamat. 

nama diberi: 
Muhammad Khairunnas, maksudnya, sebaik-baik manusia yang terpuji.
 ehem. bila nak ada baby sendiri ni? HAHA!

7 comments

Afiqah said...

sgt cumel...na baby hahaha....

Nana said...

nak jugak :P

Afiqah said...

nana nak2

Nana said...

hahah. :)

ifah said...

amboi gatai. study pn x abeh lg. huhu

Nana said...

ehem. kak ifah, nii saje2 je nii. HAHAHA xD

Afiqah said...

nana...haha,meroyan skit..before examm...stress..so suka2 skit