untuk budak kecik je

bila mak nak sampai ni? tak sabar nak balik. tapi tapi, ish. lapar la pulak.
wahai kawan-kawan, bila kita nak pergi makan? eheh.
________________

semalam result UPSR 2010 sudah keluar. && my youngest brother, Syakir, adalah salah satu calon yang dah ambil peperiksaan tersebut. soooo, apa result dia?

Alhamdulillah dia dapat 5A. *tepuk tangan*
dia tergolong dalam kelompok 84 orang yang dapat straight As dekat Sekolah Kebangsaan Seri Selangor. happy sungguh budak kecik mengada tu. adik, nanti insyaAllah if kakak keluar mana-mana ke, kakak belikan adik something ye? upah belajar rajin rajin. haha. adik kakak kan pandaii. HEE.
tahniah juga pada yang lain. :)

4 comments

LORD ZARA 札拉 said...

napa dia nampak tinggi?

aaaa~

Nana said...

haha. dia mmg tinggi kak.
sama tinggi dgn saya dah. baru drjh 6 tu. tak lama, hmmm.
saya jugak yg pendek. >.<

LORD ZARA 札拉 said...

sama la~

dalam rumah, kak zara paling pendek~

sobs~

>.<

Nana said...

aha. dorg kan lelaki. :)
if dorg sama tinggi dgn saya, mmg dah tahap pendek la utk lelaki. tp saya, if dgn pmpn, mmg yg plg tinggi dah. :P