trip to JB

esok dah Hari Raya Aidil Adha. confirm confirm lah akan pergi jalan punya. bila masanya nak study Applied Mechanics & Fluid Mechanics ni? paper minggu depan kot! haih.
________________

sebab terlalu penat, tadi tak ada mood langsung nak menulis blog. sekarang ini pun, cukup cukup makan je mood yang ada. hahah. entah kenapa, rasa macam nak marah telan orang pun ada. sebab penat sangat kot eh? sabar je la ni. hm. bayangkanlahh, bertolak balik daripada Johor Baru tengah hari, tapi sampai ke rumah dah nak pukul 10 malam. traffic jam yang amat sangat! penat gila kot duduk dekat dalam kereta. 

doesnt matter lah. yang penting, trip to JB was exciting. walaupun sekejap je, && macam, tak ada pergi banyak tempat sangat, tapi fun jugak lahh. best je dapat jalan jalan. daripada asyik terperap dekat rumah kan? hm. malas nak cerita banyak sangat lah. serious penat. letak gambar je boleh tak? eheh.

satu je lah. ni dekat Royal Museum. :)
macam dekat Palm Beach pulak. HAHA!
okay tak lawak.

No comments