the super adorable Ginger

Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada semua! raya dekat mana korang? jaga diri elok elok ye. jangan lupa pergi solat raya. :)
________________

sekarang ini saya ada dalam bilik. tapi bukan seorang diri. ada teman. siapa? ehem. tengoklah tajuk post ni. "the super adorable Ginger". YEP! you've guessed it. Ginger yang teman saya dalam bilik sekarang. tapi, dia dah tergolek dah tu. hampeh sungguh. nak ajak main pun lembik. kira nak tidur je. hahah! comel sangattt. :D

post kali ini special untuk dia. kenapa? sebab dia baikk sangat. tak pernah buat hal, tak banyak kerenah, tak pernah buat bising, if lapar pun dia tak bunyi. dia ikutt je ke hulu ke hilir sampai kita ke dapur, then bila dah ada dekat dapur, dia tunggu depan pinggan & dia akan tengok je muka kita, then tengok pinggan. then tengok muka kita balik, then tengok pinggan. HAHA. mana tak rasa macam nak picit picit je muka dia? COMEL GILA!

&& gambar bawah ini, tengoklah kerenah dia. ada masa, dia mula lah buat benda pelik pelik. tapi, comel tu tetap maintain. hahah.
dia selalu dah kena cium, habis bulu bulu dia masuk mulut. HAHA

6 comments

sophie said...

Ginger sgt comel!!

Nana said...

kn kn kn? heee :D

miss farhah said...

omigoshh! comel nyeeee dye. bg i boleh ? >.< hehe. the way u story psal dye pun da ckup buat i pk dye comel sgt! hehe ;DD

Nana said...

haha. dia memang comel gilaaa. serious sometimes i feel like gigit gigit je pipi kaki badan dia sume. GERAM! haha.

aten. said...

kucing-kucing you sangat grrrrr.
comel gilaaaaaaaa!!

Nana said...

haha. mereka gemok! :D