shopaholic? nahh!

tadi Jannah (baca: www.purpilylove.blogspot.com) baru sahaja datang ke bilik. so, kami sembang-sembang lah sekejap. hm. and then, keluar cerita yang dia katanya buka Shades Of Purple hari-hari. aww. thank you sayang! kamu comel sangatt. :) 

jadi, dari situlah juga dia tahu yang saya ada beli beg baru (baca: we were best friends,). and and, dia cakap, "nana! kenapa tak letak gambar bag tu? nak tengok!" er err. alaa. post yang lepas tu dah letak gambar si jantung hati, saje je tak nak letak gambar bag. HEE!

tapi kan tapi kan, tak nak lah tunjuk yang betul-betul punya. gambar ni, beg tu sedang terlipat. tak payah tunjuk la ye Jannah? i mean, cukup takat ni je. if nak tengok yang betul-betul punya, datang bilik saje lah. haha. ini untuk kamu, Jannah. ;)
beg MNG je (baca: MANGO).

2 comments

sophie said...

Cantik beg!merah seyh

Nana said...

hee. saje beli warna merah. :D