sayang, kita ke bulan?


pukul 2.30pagi. tapi still tak sentuh katil lagi sejak balik daripada buat Detention Pond tengah hari tadi. kenapa tak tidur? padahal sebenarnya nak kata letih tu, boleh tahan la. cuma, tak rasa nak sentuh katil. sekarang pun, saja-saja tidak mahu tidur lagi. menunggu si jantung hati. :)

__________________

ada something yang dikatakan oleh si jantung hati tadi, sampaikan sekarang, bila fikir-fikir balik, macam benda  itu terngiang-ngiang dekat telinga. walaupun ianya hanya sekadar satu gurauan. tapi, sepanjang hari ini, memang asyik sengih je lah bila terfikir. kerang busuk pun kalah. HAHA.

Dia: Kita nak pergi mana nanti?
Saya: Kenapa i yang kena decide?
Dia: Because i want you to?
Saya: Bila dan ke mana?
Dia: You decide. I akan bawa you. Sayang cakap je sayang nak pergi mana.
Saya: Kita ke bulan. Boleh?
Dia: I'd love to baby. But i think you know the answer. I love you.
Saya: Haha. Okay i know. 

tak ada apa pun. tapi, somehow, it puts a smile on my face each time i think of it. 

p/s: 
tanggal 2/11/10. kepada Rosmazihana Mat Lazim
HAPPY BIRTHDAY ANA! sayang ko banyak-banyak. sorry tak dapat nak bagi hadiah. kita jauhh. insyaAllah ada rezeki, kita jumpa yeh? hee. jaga diri selalu.

Alang & Ana, rindu kalian berdua. :')

No comments