bukan tomboy okay?

nak pergi tengok wayang. boleh tak? nak pergi beli baju baru. nak pergi beli kasut baru. nak beg baru. nak seluar baru. nak semuanya baru. BOSANLAHH ASYIK BENDA SAMA JE SETIAP HARI!
boleh tak boleh takkk? hee.
_________________

tadi terbaca satu nota dekat Facebook. tajuk dia, KENAPA ABANG SELALU BULI AKU???. serta merta terus teringat dekat abang, Syahmi Afnan yang sekarang berada di Moscow, Russia. abang pun ada sorang tu je, nak ingat abang siapa lagi ye tak? haha. rindu gila lah! hari tu balik rumah, dapat la sembang dengan dia sekejap. berSkype, berYahoo Messenger. sembang macam-macam. tanya itu ini. sebab tak ada kakak and tak ada adik perempuan. semuanya lelaki dalam keluarga. mereka-mereka ini je lah yang ada, jadi tempat bergaduh & kongsi cerita. :)


tahun depan abang balik, kita hangout sama-sama okeh? sila belanja saya macam-macam wahai abangku. adik nak baju, nak beg, nak phone baru, nak iPod Nano baru, nak iPod Nano Watch tu okeh? nak semualah! MWAHAHAHA! oh. and jangan lupa bawak balik barang-barang yang abang beli dekat China dulu tu. (barang untuk kitee mestilah ingat! haha)
gambar terakhir sebelum dia berangkat pergi.
KLIA ; 2008.

No comments