rumah manis rumah

semoga berjaya diucapkan kepada si jantung hati tersayang, KAM. hee. exam dia pukul 2.30pm kejap lagi. do your best! last paper dah ni. :)
________________

ehem. sementara si dia tengah jawab exam, saya dan kawan kawan sekejap lagi nak keluar ramai ramai. YAY! sebab sebab sebabbb.. exam dah habis dah! (eleh orang lain habis LAGI awal tak ada pun kecoh kecoh) paper Fluid Mechanics tadi, er err.. insyaAllah okay la kot. entah lah. malas dah nak fikir. tak nak comment apa apa. sekarang semua di tangan Dr. Supiah Shamsudin. 

saya akan bertolak balik ke rumah malam ni. saja nak balik awal. malas la nak duduk sini lama lama. bukan ada apa pun dekat kolej. mak & abah, sila datang awal ye. eh, i mean tolong. TOLONG LAH TOLONG! tak sabar nak jumpa Garfield and Ginger kesayangan. 

ni muka masing masing lepas keluar dewan. kudos goes to our dear friend aka classmate, Lee Sze Hein for these oh-so-nice shots. :)
yang bawah ni, tambah Email, El & Yana.
nanti sebulan tak jumpa kawan kawan, rindu!

BYE UTM KL!

2 comments

sophie said...

Alaaa.. Paper x habis lagi..;(

Nana said...

haha. takpee. kak sofi boleh duduk kat kolej lama sikit :P