online shopping

tadi chat dengan adik bongsu, Syakir di Facebook (hebat budak 11 tahun pun dah ada FB sendiri!). katanya, esok dia dengan mak akan datang melawat ke sini (UTM KL). hee. ni yang sayang mak lebih lebih ni. mak, bawak makanan banyak-banyak ye? haha.
________________

study? check. 
update facebook? check.
update blog? check.
eat? check. 
online shopping? tettt! 

okay, so we have to do some online shopping! hee. i just did. just now. banyaklah website yang selalu pergi. tapi tadi, ada jugak bukak website yang baru-baru. i mean, yang belum pernah beli dekat situ lagi. saje nak tengok barang apa yang mereka offer online. :)

website yang selalu pergi:
http://www.marblearchboutique.com

yang lain-lain ni, baru je mula tengok; 

and yang ini pulak, saja-saja melawat.
http://hijabscarf.blogspot.com
selalu dah buat kerja ni. haha. 

4 comments

miraDarla said...

bagoss ko bg link..sbb aq tgh cr on9 blogshop yg best2..hee.,.thanx nana :)

Nana said...

memang saje nk promote pun. haha ;D
no bigggg

shakira said...

hey :)
just nk suggest kn blog yg bgus utk shop 4 u.
i sllu buy from-oldblossombox.blogspot.com.
do chck it out if u free2 nti :D

Nana said...

oh wah. thank you babe ;)