mood shopping dah datang

diluar sana sedang hujan. nak kata lebat tu tak jugak. sekejap lagi confirm berhenti. KL mana pernah nak hujan lama-lama. sebab tu panas menggila! T_T
________________

terbaik. malam semalam tidur terganggu. NYAMUK TIBA-TIBA BANYAK GILA PULAKK! adoih. sakit jiwa. penat golek golek golek golek sana sini. tension sangat, bangun terus duduk. tengok-tengok, eh, azan subuh dah! haha. pandai timing eh Encik Nyamuk? terima kasihlah. :)

petang ini nak balik ke rumah. hee. sambil on the way tu, nak singgah ke Maybank sekejap. nak pergi bank-in duit ke http://www.marblearchboutique.com/. semalam kan dah buat online shopping. haha. hari ini bank-in, then dalam masa 3 hari bekerja, barang yang dipesan itu pun akan sampai ke rumah. walaupun saya tak ada dekat rumah dalam masa tersebut, tapi takpee, mak adik abah ada. mintak tolong mereka sign si Pakcik Pos Laju. then, saya dah boleh guna baju yang dipesan. woot woot! tak sabar. baju baruuuu.
 suka beli di sini. 

No comments